VIU2 Ota website (dutch)

Written by Walter on 20/6/2011

< >

Voor firmware updates van de VIU2 bij Option heb ik vorige week eens met rails 3.0.7 een nieuwe app gemaakt (managing van kernel+userland files + pushen naar een hardware device via http request).

(screener video has disappared sorry)

Dit was op een bestaande database met 20tal legacy mysql tables dus vooral voor testing moest ik alle tables in migration hebben zitten en hier en daar de conventions overriden wat voor wat extra werk zorgde.

Het is met jQuery, capybara integration testing en unit testing inclusief op 5tal dagen ineen gestoken. File uploads zijn met de Carrierwave gem. Het is mijn eerste screener dus nog niet zo professioneel ;). Alsook zeg ik op einde een foutje het moest 'New Device' zijn. Aja en die create config maakt een entry in een legacy table aan waarin wat velden gezet worden (userland+kernel timestamps), normaal is er direkt die upgrade button want dan is die entry al aangemaakt...

Een tweede grotere app die nog wel een tijdje work in progress gaat zijn gezien mijn ander werk (hier werk ik enkel aan in vrije tijd) is een webshop builder: (screener video has disappared sorry) Deze is nog in 2.6.3 gemaakt dus heb heel wat werk voor de boeg om ze om te bouwen naar 3.0.7 (andere gems en er was nog geen werkend testing framework bv carrierwave ipv attachment_fu, jquery ipv scriptaculous enz.).

Back to archive